Kenburns

Dr. Carlos Gutiérrez Ortín

Carrer del Bisbe Morgades 19 08500 Vic Barcelona Espanya
93 885 55 02
Escriu-nos

Somriu amb confiança de la mà del Dr. Carlos Gutiérrez Ortín, dentista especialitzat exclusivament en l'ortodòncia invisible Invisalign®

El doctor és un dels ortodoncistas especialitzats en ortodòncia invisible de tota Catalunya amb més tractaments de Invisalign® realitzats i pacients satisfets. 

Ofereix una atenció 100% personalitzada i ajustada a les teves necessitats. El tractament d'ortodòncia Invisalign® és una forma d'alinear les dents de forma gairebé invisible, mitjançant uns aligners trasparentes que es fabriquen de forma personalitzada perquè les seves dents es moguin gradualment. Cada aligner es porta lloc durant 10 dies aproximadament abans de posar-se el següent, i les dents es van movent de forma acurada, controlada i programada concorde al pla marcat per Invisalign® i sempre realitzat pel ortodoncista.

Demana la teva primera visita gratuïta amb el Dr. Carlos Gutiérrez Ortín per obtenir el tractament de Invisalign® adequat al millor preu.

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

Notícies destacades

feu clic per a copiar el mailemail copied